Slide background

OLIEBOLLEN

MAANDAG

Slide background

Slide background

APPELBEIGNETS

Slide background

APPELBEIGNETS

Slide background

APPELBEIGNETS

Oud & Nieuw

De Teurlings-Oliebollen!

We staan ze weer te bakken op het Brabantplein! De overheerlijke oliebollen van Banketbakkerij Teurlings. Als we vragen hoe ze toch zo lekker worden, antwoordt de Bakker: “Tsja, het recept wat wij gebruiken komt van de allereerste Teurlingsbakker Piet Teurlings uit 1961! En verder bak ik zelf al 30 jaar oliebollen en dan krijg je er een feeling voor hoe je ze het lekkerst maakt. Precies lang genoeg beslag draaien, mooie ronde bollen maken en niet te lang bakken. Zo krijg je deze lekkere Teurlings-Oliebollen.”

Bij Banketbakkerij Teurlings werkt een vast team patissiers. Ze zijn helemaal op elkaar ingesteld en delen dezelfde passie: Lekker banket maken. In december kunnen ze zich helemaal uitleven: van worstenbroodjes, zoutjes, taarten en desserts gaan ze na kerst  soepel over naar de oliebollen en appelbeignets.

Dat deze oliebollen zeer gewaardeerd worden door de klant, blijkt uit de lange rij mensen die ieder jaar weer belangstellend kijken hoe onze bakkers zijn werk doen in de oliebollenkraam. Weer of geen weer, de klanten blijven aansluiten in de rij. Voor de bakkers is dit de kroon op hun werk: de waardering van de klanten.

Patisserie Teurlings wenst u Alle Goeds in 2019!!

OLIE